Renie Spoelstra 2018

Zen renie spoelstra: Go Green met een Gedroogde landschap
Yoga tuinen: wat echt is een Stijl van yoga Japans tuin?

Ik gebruikte om te lezen een stuk over Japans de plaats die de auteur ontvangen alle gebogen uit vorm over hoe precies westerse cultuur per ongeluk identificeert? droge omgeving? stijl achtertuinen in Asia als? Zen tuinen?. Hun eigen wijs is dat de term? Yoga tuin? wordt steeds losjes gedefinieerd alleen omdat traditioneel, sommige Yoga boeddhistische kloosters gebouwd Karesansui stijl achtertuinen en daarom elke droge landschap tuinen zullen? Zen stijl?. Dus ik deed sommige exploratie en gevonden de volgende.

In tegenstelling tot verschillende traditionele landschappen, er is geen normaal water aanwezig in Karesansui (letterlijk waardoor? droge landschap? ) home tuinen. Water is meestal gesymboliseerd beide door de preparaten van berg formulieren te maken een droge ontwerp en gewoonten raked in te zand maken een droge stream of symboliseren de mariene. De raked zand patronen nabootsen surfen op het water? h oppervlak.

Troika & Renie Spoelstra | Ron Mandos  Renie Spoelstra 2018

Troika & Renie Spoelstra | Ron Mandos Renie Spoelstra 2018 by www.ronmandos.nl

De stenen en grind werkzaam zijn geplukt voor hun visuele vormen en mossen alsmede kleine struiken zijn soms gewend bieden verschillende elementen voor de sobere berg en geel zand. De omhoog en omlaag vormen met steen keien suggereren bergketen op eiland bestemmingen in de Oceaan.

Het woord karesansui is gevonden in de 11e 100 jaar tuin handleiding * SAKUTEIKI en tuin historici hebben aangewezen Heian-periode rock-‘n-roll regelingen als Zenkishiki Karesansui.

Karesansui landschappen waren geproduceerd vergelijkbaar printerinkt monochroom omgeving schilderen en graag illustraties, de home tuinen zijn bedoeld om uiteindelijk bekeken vanuit een honkslag, zitten perspectief. Evenals de esthetische gemeenschappelijkheden voor Chinese taal schilderij, de rotsen in karesansui zijn vaak gekoppeld Oosterse bergen.

Amsterdam Art Fair | Ron Mandos  Renie Spoelstra 2018

Amsterdam Art Fair | Ron Mandos Renie Spoelstra 2018 by www.ronmandos.nl

Ik heb ook onderzoeken die de Ryoanji Tuin, kan bestaat uit 15 stenen, laid out in vijf teams en dat uit elk enige vantage wijs, één kunnen geen zie bijna alle 15 kiezels op hetzelfde moment. Een moet wijzigen bekijken plaatst om beginnen te zien de verborgen stone(s). Maar nogmaals, enkele steen zullen verborgen op wijzigen uw plaatsing van weergave. Dit stijl functie is iets dat een twee dimensionale landschap schilderij kan niet verkrijgen. Ik dientengevolge vraag als deze achtertuin waren gebouwd om worden keek van een statische situatie als geadviseerd hierboven.

Gepresenteerd de meerdere Chinees groepen karesansui tuinen, dit zijn de voorkeur type tuin bestemd voor Zen tempels of wats (boeddhisme aangekomen uit China in de 7 c) en de mooiste voorbeelden liggen in de voorzijde of achterzijde tuinen van Zen abten woningen.

Troika & Renie Spoelstra | Ron Mandos  Renie Spoelstra 2018

Troika & Renie Spoelstra | Ron Mandos Renie Spoelstra 2018 by www.ronmandos.nl

Hoewel Muromachi karesansui neiging om gebruiken planten spaarzaam, vroege Edo-periode landschappen van dit type vaak contrast een ruimte van raked grind met een gedeelte van mos en grotere planten over de achterzijde muur membraan.

De artistieke voortzetting met abstract kunst voor het grootste deel maakt de heropleving karesansui tuinen op Japan en ook andere landen binnen de 20 honderd jaar.

Dit vorige wijs is meestal goed genomen. Als een geschoolde landschap maat gemaakte, ik heb toegekend met met een reusachtige selectie van klanten, een heleboel wie hebben uitgedrukt belangstelling? Zen type? tuinen. Of ze zelfs weet de afmetingen van de symbolische betekenis van een type Karesansui tuin is naast het punt.

Hun motivatie is meestal dat het overeenkomt met de categorie bestraft een Xeriscape type tuin, dat het hebben? lage repareren, lage water gebruiken zonder gazon?. Verder, ze ontdekken de abstract gemak aantrekkelijk. De rotsen zullen daarom gezien meer als sculpturale elementen eerder dan aangezien bergen of eilanden in een oceaan.

Clients zoals de theoretische scenario eerder vermeldden heeft opgeleid wil eerste zien hoe veel de klant werf symboliek, heiligheid en spiritualiteit voor We springen en raden het? beste locatie voor een ontspanning tuin?. Heck, ze ook misschien hebben geen idee wat ik bedoel door instellen een? Zen tuin?! Soort net als,? Hangt af van wat hun definitie van de term? is?, is meestal.

Bronnen: Deel inhoud daarmee artikel excerpted van Japan het platform en kunst netto gebruikers systeem renie spoelstra (JAANUS)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *